Het vakantiehuis biedt ruimte aan zeven personen. In het huis vindt u drie slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoons bed en een éénpersoons bed. Slaapkamer twee heeft een tweepersoons bed en in de slaapkamer beneden vindt u twee éénpersoons bedden. Op de begane grond vindt u een ruime woonkeuken met vaatwasser, oven, koelkast/diepvriescombinatie en een houtkachel. Vanuit de woon- eetkeuken loopt u het ruime terras op (ca. 5m x 10m), met een zeer fraai uitzicht. Aan de andere kant ligt de binnenplaats (ca. 175 m2), overschaduwd door een prachtige lindeboom. Er staat een vaste barbecue. Vanuit de binnenplaats is er directe toegang tot de parkeerplaats (twee auto's, eventuele andere auto's kunnen op de weide geparkeerd worden)

Binnen is een ruime bijkeuken met een wasmachine en koelkast met diepvries. In de badkamer is een hoekbad met douche, toilet en wasbak. Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede toilet, een zitkamer met sfeervolle open haard. Er staat een televisie met satellietontvanger, waarop u alle Nederlandse kanalen kunt bekijken, naast een DVD-speler. Beneden in de keuken is ook een televisie aanwezig.

In het huis is een kleine bibliotheek, inclusief kookboeken. Omdat het huis zo rustig ligt, is de sterrenhemel goed waar te nemen. Een sterrenkijker is dan ook aanwezig.

Het huis is gerieflijk in de zomer, omdat de slaapkamers zich niet direct onder het dak bevinden. Dit is voor deze streek een unieke bouw. Daardoor blijven de kamers ook in de hoogzomer nog lekker koel!